Actuació conjunta dels Mossos i la Policia Local de Torredembarra en la detenció d’un home pel robatori violent de 1.800 euros

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/2/2024

Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Torredembarra acaba amb la detenció d’un home com a presumpte autor d’un robatori violent en una fruiteria del carrer d’Antoni Roig. Els fets van tenir lloc l’1 de febrer, al voltant de les quatre de la tarda, quan el lladre hauria sostret 1.800 euros que la víctima portava a la bossa, mostrant-li una navalla

Tot seguit, va fugir en direcció a l’estació de tren, portant una maleta amb rodes. Gràcies a la descripció de l’home que havia fet la víctima, la policia va esbrinar que l’individu havia estat a l’estació preguntant pels trens amb destinació Gijón. Finalment, al voltant de tres quarts de cinc de la tarda, els efectius policials van detenir el presumpte autor dels fets. En el moment de la detenció només li van trobar 200 euros i no portava cap navalla.

Foto: Els Mossos han col·laborat amb la Policia Local en una detenció a Torredembarra. / MOSSOS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This