A licitació el contracte per a la redacció del projecte executiu del futur CAP de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/2/2024

El nou Centre d’Assistència Primària de Torredembarra (CAP) de Torredembarra, que s’ha de construir en uns terrenys de titularitat municipal a la carretera de la Riera, al costat del cementiri, ha fet un nou pas endavant. La Generalitat ha tret a licitació el contracte per a la redacció del projecte executiu per a la construcció de l’equipament sanitari.

Valorat en 758.000 euros, el contracte inclou també la posterior direcció de l’obra del futur CAP. D’aquesta manera, el govern català inicia els tràmits per a la construcció de l’equipament. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 26 d’aquest mes de febrer.

El pressupost per a la redacció del projecte és de 530.000 euros, mentre que a la direcció de l’obra es preveu destinar 227.000 euros.  Paral·lelament a la construcció d’aquest equipament, l’Ajuntament treballarà en les obres de reurbanització del seu entorn. De fet, al pressupost municipal per aquest 2024, presentat aquest dilluns, ja s’inclou una partida de 327.000 euros per a la primera fase d’aquests treballs.

El nou CAP permetrà l’ampliació dels serveis que s’ofereixen des de l’Àrea Bàsica de Salut de Torredembarra i cobrirà tota la zona del Baix Gaià.

Foto: El nou CAP Torredembarra ampliarà els serveis de l’actual. /  XARXA SANTA TECLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This