La Figa te Fai fa una crida per trobar nous balladors

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/2/2024

La Figa Te Fai fa una crida per buscar nous integrants de cara a aquestes festes de Carnaval. A través de les seves xarxes socials, la mascarada ens proposa formar part d’aquest ball. Per fer-ho, només cal tenir més de 18 anys i escriure un correu electrònic a ballspopularstorredembarra@gmail.com.

La Figa Te Fai, que és un element inspirat en l’antiga figura dels figuetaires que l’Agrupació de Balls populars va recuperar per fer una crida a la festa del Carnaval, participarà en dos actes del programa. D’una banda, el 8 de febrer, Dijous Gras, acompanyaran l’Arrivo de Ses Majestats Carnestoltes a partir de les 19 hores en un recorregut que anirà des de la plaça Mossèn Joaquim Boronat fins a la plaça del Castell. A més, dissabte a la tarda, a les 17.30 hores, faran una nova passada pels carrers del nucli antic repartint figues i carxots per a tothom.

Foto: La Figa de Fai és un dels elements més tradicionals del Carnaval torrenc. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This