La Generalitat invertirà 200.000 euros al port de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/2/2024

El port de Torredembarra rebrà una inversió de 200.000 euros per part de la Generalitat amb l’objectiu de millorar la xarxa de serveis i els accessos. Aquests diners s’emmarquen en el pla d’inversions per als pròxims quatre anys que acaba de presentar el Govern català.

En total, fins al 2027 es destinaran 30 milions d’euros per finançar actuacions als 45 ports que depenen de la Generalitat, entre ells el de Torredembarra. Més de la meitat d’aquests diners es destinaran a actuacions relacionades amb l’adaptació i la mitigació del canvi climàtic. Així, per exemple, s’han pressupostat més de 13 milions per reforçar les bocanes per fer front a l’augment del nivell del mar. A més, s’invertiran 3 milions en la instal·lació de plaques solars, llums LED i més punts de recàrrega elèctrica per a vehicles i embarcacions.

Als ports de la demarcació de Tarragona, la intervenció econòmicament més important són els 3,2 milions d’euros reservats per millorar el dic de recer al port de les Cases d’Alcanar.

Foto: Una imatge del port de Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This