Berta Castells assumeix la quarta tinença d’alcaldia i guanya pes al govern de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/2/2024

Berta Castells ha estat nomenada quarta tinenta d’alcalde i Daniel Pujol, regidor de Cultura, Biblioteca i Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Torredembarra. Els decrets de delegacions han estat dictats per l’alcalde, Eduard Rovira, aquest 1 de febrer de 2024. Aquestes noves delegacions s’han dut a terme amb motiu de la vacant produïda al grup municipal d’ERC per la defunció de Maria Gual Figuerola, el mes de desembre passat.

Berta Castells, a més d’assumir la quarta tinença d’alcaldia, manté les delegacions en matèria d’Esports, Activitat Física i Salut. El fitxatge estrella dels republicans per a les eleccions locals del maig passat guanya pes al govern.

Cal recordar que Daniel Pujol, per la seva banda, va prendre possessió del càrrec en el ple ordinari del 25 de gener passat.

Foto: Berta Castells accedeix a la quarta tinença d’alcaldia. / ANNA F. /  AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This