El projecte d’urbanització d’un tram del carrer de Lleida, en exposició pública

REDACCIO – Torredembarra, 31/1/2024

Fins al 10 de març, es troba en exposició pública el projecte d’urbanització d’un tram del carrer de Lleida que ha estat aprovat inicialment per la Junta de Govern Local duta a terme el 25 de gener. L’actuació compta amb un pressupost de 269.445,98 euros (IVA inclòs) i una subvenció nominativa prevista de la Diputació de Tarragona del 2023 per un import de 175.000 euros.

Aquest projecte preveu la reforma de la part del carrer de Lleida que es troba entre la plaça de Catalunya i el carrer de Pere Badia, un total de 77,55 metres de llargada i una amplada mitjana d’11,90 metres. També s’inclou la reforma de la unió entre el carrer de Lleida i el carrer del Mercat. D’aquesta manera, l’actuació és de 1.054 m2.

El regidor de Via Pública, Vale Pino, ha explicat que l’objectiu d’aquesta actuació urbanística és unir adequadament el carrer de Lleida amb la recent reformada plaça de Catalunya, modificant els paviments, en la línia dels que es troben al carrer de Pere Badia, millorant les instal·lacions existents. Les obres han d’estar acabades el 30 de setembre d’enguany.

Foto: Tram del carrer Lleida, entre plaça Catalunya i carrer Pere Badia. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This