La Policia Local de Torredembarra compta amb un nou sergent de carrera 

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/1/2024

Nou sergent de carrera de la Policia Local de Torredembarra. Miguel Ángel Martínez Pardo ha pres possessió del càrrec aquest 15 de gener com a responsable de l’àrea operativa en coordinació amb un segon sergent.

Miguel Ángel Martínez es va iniciar en l’àmbit de la seguretat pública el gener de 1999 com a agent de la Policia Local de Torredembarra amb un petit bagatge professional com a agent interí a la Policia Local de Salou. Posteriorment, l’abril de 2007, va exercir com a caporal, portant diversos grups de treball de l’àrea de seguretat ciutadana de la Policia Local de Torredembarra. El març de 2022 va iniciar una nova experiència professional com a responsable de l’àrea operativa de la policia local, en qualitat de sergent interí fins a l’actualitat, que ha consolidat la plaça.

D’altra banda, aquest mes de gener set agents de la Policia Local, que van aprovar l’últim procés selectiu, han iniciat el curs bàsic a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i estaran operatius aquest estiu un cop superada la formació.

Foto: D’esquerra a dreta, M. Carmen Martín, regidora de Seguretat Ciutadana; Miguel Ángel Martínez, nou sergent de carrera; Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra, i Miguel Ángel Marchal, sotsinspector cap de la Policia Local.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This