La reforma dels vestidors de la piscina vella i el tennis estarà acabada la primera setmana de febrer

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/1/2024

La primera setmana de febrer. Aquesta és la nova data amb què treballa l’Ajuntament de Torredembarra de finalització de les obres de reforma dels vestidors de la piscina vella i el tennis. Aquesta actuació ha patit un retard a causa d’un problema d’execució amb la base de morter del paviment.

La regidora d’Esport, Berta Castells, ha explicat que la base de morter presentava unes fissures degut a la retracció i assecatge, que en un primer moment es van segellar i reparar superficialment. Però en la preparació i polit per aplicar la pintura del paviment s’ha comprovat que no hi havia prou garanties d’assolir un bon acabat i estètica final. Per aquest motiu, s’ha refet la base amb l’objectiu de garantir-ne la qualitat. Aquest fet, però, no comportarà un sobrecost per a l’Ajuntament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This