Apareixen (i desapareixen) cartells demanant la dimissió d’Eduard Rovira

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/1/2024

Aquest dimecres, 24 de gener, la temperatura de la política a Torredembarra ha pujat uns quants graus. En diversos punts del municipi han aparegut cartell demanant la dimissió d’Eduard Rovira, amb la foto de l’actual alcalde torrenc i diverses raons per justificar aquesta dimissió -no queda clar si com a alcalde o també de regidor-.

Algunes d’aquestes raons són “ser un xulo i un prepotent amb la gent”, “cobrar de l’Ajuntament 6.500 euros que no li corresponen”, “no declarar tot el que cobra dels seus lloguers turístics o pujar l’IBI i el rebut de la brossa. Són arguments repetits els darrers mesos per alguns grups de l’oposició.

Aquests cartells no anaven signats per cap partit polític ni col·lectiu ciutadà i es limitava a afirmar que “totes les dades estan contrastades”, sense citar però cap font. Al cap d’unes hores, gran part d’aquests cartells havien desaparegut.

Fonts municipals consultades pel Torredembarra Actualitat afirmen tenir serioses sospites de quines persones i/o partits polítics estan darrer d’aquesta acció feta des de l’anonimat just e dia abans de la celebració del primer municipal ordinari de l’any.

Foto; Un dels cartells que han aparegut penjats aquest dimecres a Torredembarra, / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This