Torredembarra du a terme aquest dilluns una prova pilot per aprofitar els fruits dels arbres dels espais públics

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/1/2024

Torredembarra du a terme aquest dilluns, 22 de gener, una prova pilot per a l’aprofitament de fruits dels arbres que es troben en espais públics. S’havia de fer aquest divendres, però s’ha endarrerit tres dies a causa de les condicions meteorològiques.

L’Ajuntament de Torredembarra i la Fundació Espigoladors exploraran establir un acord per a la recollida de fruits d’arbres del municipi com tarongers, oliveres i garrofers.

Amb aquest objectiu, aquest divendres, de 10 a 13 hores, voluntaris dels Espigoladors recolliran taronges amargues dels arbres ubicats al pati de l’Escola Antoni Roig, avinguda de Pompeu Fabra i plaça del Castell que després es convertiran en un recurs alimentari, com ara melmelades, amb una finalitat social, evitant que acabin com a residus i lluitant contra el malbaratament alimentari.

Si grups d’entitats socials de Torredembarra estan interessats a participar en la recollida d’aquest 19 de gener, encara s’hi poden inscriure a https://espigoladors.cat/preinscripcio-espigolades-camp-de-tarragona/ o per correu electrònic a tarragona@espigoladors.com

El regidor de Via Pública, Vale Pino, visitarà demà l’Escola Antoni Roig, a les 10.30 hores, per conèixer de primera mà com es desenvolupa la prova pilot.

Foto: Voluntaris dels Espigoladors recolliran taronges amargues dels arbres de diferents punts de Torredembarra, / ESPIGOLADORS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This