El Centre d’Estudis Sinibald de Mas inicia amb els historiadors Lluís Català i Lluís Brullas un cicle de converses

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/1/2024

El Centre d’Estudis Sinibald de Mas llença una nova proposta periòdica aquest proper dijous, 18 de gener: un cicle de converses amb el títol “Fem un cafè amb… Els primers convidats seran els historiadors Lluís Català i Lluís Brullas, que parlaran de les fàbriques de generes de punt a Salomó i Valls. La cita és a les set del vespre a bar Els 4 Panxos.

Brullas i Català han escrit el llibre Industrias Juan Creus Cañellas SA. Fábrica de géneros de punto. Salomo y Valls (1901-1981). La conversa la conduirà Jordi Suñé. L’entrada és gratuïta amb consumició mínima obligatòria.

Foto: La fàbrica protagonista de la xerrada. / SINIBALD DE MAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This