Yellow Roses of Texas organitza  el 17 de mar+ la ballada solidària a favor de Sant Joan de Déu

REDACCIO – Torredembarra, 12/1/2024

L’Associació Yellow Roses of Texas Linedancers ha organitzat una ballada solidària per recaptar fons per la Magic Line, la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que ajuda les persones en situació de vulnerabilitat i fomenta la solidaritat i el compromís per aconseguir un món millor.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria d’Esport, i tindrà lloc el 17 de març, de 17 a 21 hores, al Casal Municipal. El donatiu econòmic és lliure i sense import mínim. Al mateix temps, també es recollirà material per lliurar a Càritas. L’Associació Yellow Roses ha explicat que dedicaran la ballada solidària a Maria Gual Figuerola, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra, traspassada recentment. Inscripcions AQUÍ.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This