S’amplien fins al 17 de gener les inscripcions per a la Caminada popular del Pont del Diable a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/1/2024

El termini d’inscripcions per a la Caminada popular del Pont del Diable a Torredembarra s’ha ampliat fins al 17 de gener, a les 15 hores. Les inscripcions, amb el reglament i tota la informació, estan obertes en línia AQUÏ. El preu és de 15 euros i inclou autobús, avituallaments, samarreta, dinar popular i assegurança. No es duran a terme inscripcions presencials.

Altres dates i horaris destacats

Dissabte 20 de gener, de 16 a 19 h, al Pavelló Municipal Sant Jordi: Entrega dels dorsals. Cal portar el resguard d’ingrés i inscripció.

Diumenge 21 de gener, a l’aparcament del Pavelló Municipal Sant Jordi: Concentració de tots els participants.

A les 7.30 h, per als participants que hagin pogut recollir els dorsals el dia anterior.

A les 8 h, per a la resta.

A les 8.15 h: sortida amb autobús fins al Pont del Diable.

A les 9 h: inici de la caminada cap a Torredembarra.

L’organització de la Caminada popular del Pont del Diable a Torredembarra va a càrrec de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la direcció tècnica del Club Excursionisme Torredembarra. És una caminada popular dirigida a tots els públics que estiguin acostumats a caminar. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats dels pares o tutors.

La caminada té un recorregut total de 20 km i un desnivell acumulat de 835 metres. El final de la caminada serà al Pavelló Municipal dels Caus, on es durà a terme un dinar popular.

Foto: Una imatge de les primeres edicions de la caminada. / CET

Hemeroteca

Tweets recents

Share This