La Policia Local de Torredembarra deté un jove per un delicte de lesions la nit de Cap d’Any

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/1/2024

La Policia Local de Torredembarra va detenir el 6 de gener un jove, veí de Torredembarra, com a presumpte autor d’un delicte de lesions la nit de Cap d’Any. Els fets van tenir lloc al Pavelló Municipal Sant Jordi i la víctima, un altre jove de Torredembarra, va rebre un fort cop de puny al nas que va requerir ingrés hospitalari.

Control policial el dia de Reis

D’altra banda, el mateix dia de Reis, a la tarda, la Policia Local va dur a terme un control a un total de 24 vehicles i es van interposar sancions per ITV caducada (1), retenció infantil (1), permís de conduir estranger no convalidat (1), denúncies per drogues (1 cocaïna i 1 cànnabis), immobilització de vehicle (1) i instrucció a un conductor de ciclomotor per no haver obtingut mai el permís de conduir.

Foto: Control de la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This