L’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran comença l’11 de gener amb una conferència sobre Jujol

REDACCIO – Torredembarra, 10/1/2024

Aquest dijous, 11 de gener, arrenca un nou trimestre de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran a Torredembarra. Serà amb una conferència sobre l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol, que anirà a càrrec de Josep Maria Buqueras.

La xerrada es farà en l’horari habitual de l’Aula de la Gent Gran, a les 18 hores a Cal Maiam. Serà la primera cita d’una programació per aquest segon trimestre de curs que inclou un total de sis conferències. També aquest mes de gener, concretament el dia 25, hi haurà la xerrada ‘Per què no m’agrada l’art contemporani? Claus per entendre’l’ a càrrec de Sara Espinós.

La resta de la programació del trimestre inclou xerrades sobre ‘Els ulls femenins de la pintura impressionista’, el 15 de febrer; ‘Van Gogh, quan l’artista és un malalt, el 22 de febrer; ‘Tintin i l’arqueologia’, el 7 de març; i ‘La vídua negra: Goya i la duquessa d’Alba’, el 21 de març.

Foto: Josep Maria Buqueras parlarà a Torredembarra sobre l’arquitecte Josep Maria Pujol. / LINKEDIN

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This