El Parc de Jocs de Reis de Torredembarra se celebrarà el 3 i 4 de gener

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/12/2023

Un any més, en el marc de les festes de Nadal, l’Ajuntament de Torredembarra organitza el Parc de Jocs de Reis, que enguany se celebrarà el dimecres 3 i el dijous 4 de gener, de 17 a 20 hores.

El parc, que s’emplaçarà al Pavelló Sant Jordi de la Zona Esportiva Municipal, està adreçat a infants d’entre 3 i 12 anys, que podran gaudir d’una ampla proposta de tallers i activitats lúdiques, amb un oferta de lleure per atraure als més menuts en els dies previs a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

La principal novetat d’enguany és l’habilitació de l’anomenada ’’hora tranquil·la’’, una franja horària reservada per a infants amb necessitats específiques i especials, que s’ha programat per al dijous 4 de gener, de 16 a 17 hores. Per accedir-hi cal inscriure’s a l’adreça electrònica pij@torredembarra.cat.

Foto: Una imatge del Parc de Reis de l’any passat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This