Crida per formar part del jurat de Carnaval de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/12/2023

L’Ajuntament de Torredembarra ultima els preparatius de la propera edició de Carnaval, que enguany se celebrarà del 8 al 13 de febrer. El programa, que veurà la llum en els propers dies, inclou novetats respecte a les edicions anteriors, entre les quals destaca la creació, per primera vegada, d’un jurat propi format per professionals i especialistes en les categories a valorar.

Al llarg dels darrers anys, l’elecció dels guanyadors de Carnaval s’ha fonamentat en el criteri de jurats conformats en base a diversos models que han anat canviant amb les diferents edicions. Com a balanç de l’experiència adquirida, i amb la voluntat ferma de garantir, d’una banda, la transparència i l’objectivitat, i de l’altra, l’alt nivell i el rigor que exigeix el concurs torrenc, enguany s’aposta per integrar un jurat propi, i amb aquest objectiu inicia una campanya de crida pública a la recerca de fins a 13 membres sense vinculació amb l’administració local per conformar el jurat de la propera edició.

El regidor de Festes, Xavier Suàrez, destaca que l’Ajuntament treballa per seguir potenciant el Carnaval de Torredembarra, posant en valor la feina de centenars de participants que es llueixen a les rues després de molts mesos de feina, en una festivitat que compta amb un nombre creixent d’inscrits d’arreu del territori i amb un alt grau d’implicació de les colles.

Com formar part del jurat del Carnaval 2024

Es busquen especialistes en fusteria, pintura, disseny, decoració, confecció, moda o coreografia. Si ets entès en aquestes disciplines, apunta’t per formar part del jurat del Carnaval 2024.

Envia el teu currículum a festes@torredembarra.catfestes@torredembarra.cat acreditant els coneixements acreditant els coneixements sol·licitats. Tens temps fins al dia 15 de gener. Trobaràs tota la informació del Carnaval a Torredembarra al web carnaval.torredembarra.cat.carnaval.torredembarra.cat.

Foto: Una imatge del Carnaval de Torredembarra de l’any passat. / ANNA F, / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This