Crida a comerços i establiments per adherir-se a la iniciativa ‘Torredembarra, Pet Friendly’

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/12/2023

“Torredembarra, Pet Friendly” és una iniciativa de l’Ajuntament de Torredembarra que té com a objectiu fer del municipi un lloc encara més acollidor i agradable per a tothom, incloent-hi els animals de companyia. Un dels àmbits en què s’actuarà és el comercial. Per aquest motiu, la Regidoria de Benestar Animal fa una crida a comerços i establiments que s’hi vulguin adherir abans del seu desplegament, a partir del mes de gener de 2024.

Cal tenir present que molts establiments ja admeten animals, però sovint els clients no en són conscients i, en conseqüència, alguns eviten entrar-hi. Tenint en compte això, es treballa en la creació d’un distintiu perquè residents i turistes sàpiguen que, a Torredembarra, les mascotes són benvingudes.

Això sí, també es contemplen les següents obligacions:

La persona propietària o posseïdora de l’animal sempre serà la responsable del seu comportament.

Sempre ha d’anar lligat.

Si és considerat potencialment perillós, també caldrà que porti morrió.

Sempre caldrà recollir els excrements i netejar els orins.

No s’ha de molestar.

La regidora de Benestar Animal, Angie Muñoz, ha explicat que, des d’una perspectiva comercial, permetre l’accés a les mascotes resulta no només una pràctica acollidora sinó també una decisió més rendible. Els clients se senten còmodes, cosa que, a la llarga, augmenta la probabilitat que tornin.

Motius per unir-se a “Torredembarra, Pet Friendly”

Creixement del mercat de propietaris de mascotes: Segons l’Associació Nacional de Comerç d’Animals de Companyia, el 40% de les llars de tot l’Estat tenen almenys una mascota. Ser “Pet Friendly” pot obrir les portes als propietaris de mascotes i als seus amics.

Fidelització de clients: Els clients que se senten còmodes portant les seves mascotes solen ser més fidels. Un simple gest com permetre l’accés a les mascotes pot convertir un client ocasional en un client habitual.

Promoció de l’amor als animals: Participar en aquesta iniciativa també transmet un missatge positiu sobre l’amor i el respecte als animals.

Distintiu exclusiu: Els establiments participants rebran un adhesiu distintiu exclusiu “Pet Friendly” que indicarà clarament a la clientela que és benvinguda amb les seves mascotes.

Promoció gratuïta: Els establiments que se sumin a aquesta iniciativa formaran part del llistat de comerços “Pet Friendly” de Torredembarra. D’altra banda, també se’n farà difusió a través de les xarxes socials i canals d’informació municipals.

Com adherir-se a “Torredembarra, Pet Friendly”

Cal enviar un mail a benestar.animal@torredembarra.cat indicant: nom de l’establiment, persona, telèfon de contacte i tipus d’activitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This