L’Ajuntament de Torredembarra estrena un nou portal web corporatiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/12/2023

L’Ajuntament de Torredembarra ha estrenat nou portal web amb la voluntat de deixar enrere una pàgina que havia quedat totalment obsoleta i donar protagonisme a les notícies, l’agenda i la informació de servei.

El regidor de Govern Obert i Comunicació, Joel Ramírez, ha explicat que es tracta d’una nova pàgina web molt més actual, visual i intuïtiva i ha ressaltat que és una peça clau en el procés de millora de la comunicació municipal. Aquest espai web s’ha de convertir en una porta oberta per la ciutadania a l’activitat de l’Ajuntament.

Què hi podem trobar a torredembarra.cat?

L’eix bàsic és l’espai per a les notícies, l’agenda, la informació més destacada i els serveis que presta l’Ajuntament organitzats per temàtiques. A partir d’aquí, és fàcil i ràpid accedir a la seu-electrònica, al portal de Govern obert i transparència, a les xarxes socials o a les app municipals.

Cal recordar que fa unes setmanes l’Ajuntament també va estrenar nou portal en línia de Govern obert i transparència amb la voluntat de posar a disposició de la ciutadania un espai més accessible, complet i intuïtiu.

A més, des del departament de Tecnologies de la Informació s’està treballant també en una nova app de Millorem Torredembarra, que estarà operativa properament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This