Unes 4.500 persones visiten el recuperat Mercat de Nadal de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/12/2023

La recuperació del format tradicional del Mercat de Nadal de Torredembarra ha tingut molt bona acollida. Unes 4.500 persones han passejat i gaudit del 15 al 17 de desembre de la trentena de parades d’artesania, decoració, regals i alimentació que s’han ubicat al Nucli antic aquest cap de setmana passat, entre la plaça de la Vila i la plaça del Castell.

Les diferents activitats programades a l’entorn del Mercat també han comptat amb una bona participació. D’aquesta manera, més de 700 infants han realitzat alguna de les activitats infantils com ara els tallers, pintacares i barca ecològica. El tió Manu va repartir més de 400 caramels, la pastisseria Cal jan va servir més de 200 racions de degustació de panettone de xocolata i fruita i la cafeteria Ristretto va oferir 250 racions de xocolata i coca. A més, a la Caseta de Nadal s’han realitzat 200 fotografies a càrrec de l’Associació Fotoamigo.

La regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar, ha valorat molt positivament la recuperació del Mercat de Nadal com una activitat destacada del programa d’enguany que ha arribat amb moltes novetats.

Foto: Ambient del Mercat de Nadal de Torredembarra. / ANNA F, / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This