Torredembarra contractarà d’emergència el servei de neteja viària del municipi

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/12/2023

El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra d’aquest mes de desembre aprovarà la contractació d’emergència del servei de neteja viària del municipi ja que l’actual adjudicatària, Nordvert, SL deixarà de prestar el servei el dia 30 de desembre de 2023.  Cal tenir present que la durada inicial del contracte va finalitzar el mes de març d’enguany i que en aquests moments es troba en període de pròrroga.

Després d’haver sol·licitat pressupost a cinc empreses del sector, el servei es contractarà a la mercantil Urbaser S.A. per un import de 753.076,52 euros anuals (IVA inclòs). El contracte s’iniciarà l’1 de gener de 2024 i finalitzarà un cop l’Ajuntament hagi elaborat l’estudi econòmic que ha de servir per decidir si es municipalitza la neteja viària o s’externalitza.

Aquest és el segon gran servei municipal amb el que s’ha de fer un contracte d’emergència després de la recollida de residus a inicis d’aquest any.

Foto: El ple municipal torrenc adjudicarà el nou contracte de neteja aquest dijous.. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This