La piscina coberta de Torredembarra s’adjudicarà per 2,4 milions d’euros en el proper ple

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/12/2023

El darrer ple ordinari de l’any de l’Ajuntament de Torredembarra, que se celebrarà aquest 21 de desembre, portarà finalment a aprovació l’adjudicació de les obres de reforma i cobriment de la nova piscina municipal. Aquesta actuació s’adjudicarà a l’empresa Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada S.A per un import de 2.400.288,54 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de 41 setmanes.

El procés de licitació de la piscina nova municipal va començar el passat 8 de juny amb pressupost base de licitació de 2.455.105,34 euros.

Recordem que les principals actuacions que contempla el projecte són: cobriment de la piscina, amb la corresponent climatització d’aquest espai, reforma de la part de accés del volum existent (vestíbul, recepció), creació d’un claustre exterior que unirà els dos volums de construcció i instal·lació de plaques fotovoltaiques i sistema de recollida d’aigües pluvials.

El projecte ja s’havia aprovat el 28 de gener de 2021 però en la fase d’exposició pública es van detectar un seguit de mancances. A més, calia dur a terme una revisió de preus per l’augment del cost de les matèries primeres. La diferència amb el pressupost de fa dos anys és de gairebé 800.000 euros. Recordem que aquesta piscina coberta es va inaugurar pocs mesos abans de les eleccions de 2011 però sense la coberta.

Foto: Imatge virtual de la futura piscina coberta de Torredembarra. / AJ ,TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This