El camí Cal Bofill-Baix a Mar-Els Muntanyans torna a rebre el segell de Sender Blau

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/12/2023

El camí Cal Bofill-Baix a Mar-Els Muntanyans ha tornat a aconseguir la distinció de Sender Blau que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i que ha estat sol·licitada per la Regidoria de Sostenibilitat, que gestiona els certificats de qualitat ambiental.

Aquest segell té per objectiu premiar i posar en valor la conservació d’entorns ja humanitzats i la interpretació del patrimoni natural i cultural, utilitzant els senders blaus com a recursos per a la conservació i l’educació ambiental a través de la realització d’activitats recreatives, turístiques i d’oci.

En aquest sentit, la regidora de Sostenibilitat, Angie Muñoz, ha destacat que aquest estiu s’han dut a terme tot un seguit de visites guiades gratuïtes a l’entorn del sender blau amb l’objectiu de promocionar-lo i que la ciutadania el pugui gaudir.

Per al 2024 han estat premiats un total de 128 senders blaus a tot l’Estat, 5 dels quals a Catalunya, entre aquests el de Torredembarra.

Foto: Imatge d’arxiu del sender blau de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This