Mor l’expresident dels Nois de la Torre Josep Maria ‘Pitu’ Cortés

 REDACCIÓ – Torredembarra, 17/12/2023

Els Nois de la Torre han informat a través de les seves xarxes socials de la mort de qui va ser president de la colla castellera entre els anys 1996 i 1997 i promotor del Consur7, Josep Maria ‘Pitu’ Cortés. També va facilitar la creació de la Virgilia entre els Nois i el Ball de Diables.

Cortés, que era empresari i actualment vivia a l’Argentina, va ser militant d’Esquerra Republicana de Catalunya i el 2007 es va presentar a les primàries per ser alcaldable a les eleccions municipals. però l’escollit per la militància va ser Gerard Ciuró.

Foto: Josep Maria ‘Pitu’ Cortés va ser president dels Nois de la Torre. / FACEBOOK

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This