L’Ajuntament de Torredembarra rep una subvenció de 9.000 euros per a l’adquisició d’una furgoneta elèctrica

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/12/2023

L’Ajuntament de Torredembarra ha rebut una subvenció de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) de 9.000 euros per a l’adquisició d’una furgoneta elèctrica per a les tasques que desenvolupa la Regidoria de Sostenibilitat.

L’adquisició de la furgoneta es va dur a terme a través del sistema d’adquisició centralitzada per als ens locals de l’Associació Catalana de Municipis i el Consorci Català per al Desenvolupament Local, per un import total de 42.468,58 euros.

La subvenció atorgada forma part del Programa MOVES III d’incentius a la mobilitat elèctrica, convocatòria 2021) per promoure l’electrificació de la mobilitat i impulsar la indústria i el sector empresarial associat.

L’Institut Català d’Energia és un organisme del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el programa d’ajuts està finançat pel fons de recuperació Next Generation EU.

Foto: Furgoneta elèctrica adquirida per l’Ajuntament de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This