Mor als 65 anys Josep Boronat, qui fou regidor de l’Ajuntament de Torredembarra en el mandat 1991-1995

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/12/2023

Josep Boronat Hidalgo va traspassar el passat dijous 7 de desembre, a França, a l’edat dels 65 anys a causa d’una aturada cardíaca. Va ser regidor a l’Ajuntament de Torredembarra en el mandat 1991-1995 encapçalant la llista d’Esquerra Catalana, partit polític fundat per Joan Hortalà el 1989 com a resultat d’una escissió d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). De fet, va ser dels pocs candidats d’Esquerra Catalana que van treure representació en els ajuntaments catalans.

En la seva etapa política, va destacar per ser un dels artífexs de recuperar l’espai natural dels Muntanyans com a regidor de Medi Ambient en el primer govern de l’alcalde Santiago Segalà (CiU).

Metge de professió i natural de Baix a Mar, va presidir durant molts anys l’Associació de Veïns Sant Joan de Baix a Mar així com també la Cooperativa Marítima. Des del Torredembarra Actualitat ens afegim al condol a familiars i amics

 

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This