Es recupera la Caminada Popular del Pont del Diable-Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/12/2023

Els aficionats al senderisme tindran una cita només començar l’any al Baix Gaià i és que el Club Excursionisme Torredembarra ha recuperat la  Caminada Popular del Pont del Diable-Torredembarra, que es va celebrar el gener de 2013 i se’n van fer dues edicions més, però l’entitat va decidir prioritzar la Caminada Nocturna.

Aquest any 2023 una nova junta ha agafat les regnes de l’entitat i un dels objectius era recuperar la caminada del Pont del Diable i, després de parlar amb l’Ajuntament de Torredembarra, organitzaran conjuntament la caminada. Les inscripcions ja estan obertes a www.lasttiming.es/inscripciones amb un preu popular de 15 euros que inclou el transport amb autobús, samarreta i dinar popular. La data serà el diumenge 21 de gener.

Foto; Una imatge de les primeres edicions de la caminada. / CET

Hemeroteca

Tweets recents

Share This