Mor Maria Gual Figuerola, quarta tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/12/2023

Maria Gual Figuerola, quarta tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Biblioteca i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Torredembarra, ha mort aquest dimarts, 5 de desembre, a l’edat de 59 anys, després d’una curta malaltia.

Nascuda a la Torre l’any 1964, Maria Gual Figuerola era diplomada en Professorat d’EGB i Màster en Biblioteca escolar i Promoció de la lectura. Des de 1986, treballava a l’escola pública, actualment a l’Escola L’Antina de Torredembarra. Sòcia d’Òmnium Cultural, el Nus Escènic, l’Agrupació sardanista L’Antina, el Centre d’Estudis Sinibald de Mas, Moviments de Renovació Pedagògica, i de les associacions de veïns de Sant Jordi i de Baix a Mar.

Regidora de l’Ajuntament de Torredembarra per Esquerra Republicana des de l’any 2019. En l’anterior mandat, va encapçalar les regidories d’Educació i Biblioteca.

El funeral tindrà lloc el dijous, 7 de desembre, a les 16 hores, a l’església de Sant Pere Apòstol.

La Corporació Municipal i els empleats públics expressen el seu condol a la família i als amics. Com a mostra de dol, la bandera de Torredembarra onejarà a mig pal. Des del Torredembarra Actualitat ens sumem al condol per la mort de la Maria Gual. Descansa en pau.

Foto: Maria Gual, mestra de professió, ha estat regidora de Torredembarra els darrers quatre anys i mig. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This