Joan Maria Vidal guanya el primer premi del IV Concurs de Microteatre de Santa Oliva

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/12/2023

Aquest dissabte 2 de desembre s’ha celebrat el IV Concurs de Microteatre de Santa Oliva organitzat per Teatròliba, en el que el torrenc Joan Maria Vidal ha obtingut el primer premi amb l’obra pròpia “Mira’m amb els meus ulls”.

Escriure una obra pel concurs, treballar-la i assajar-la en tan poc temps ha estat un autèntic repte que ha assumit actuant junt a l’actriu reusenca Neus Ceballos. Ambdós actors, apassionats del teatre, es van conèixer formant part de l’elenc de Dramèdia, i s’han animat a treballar junts en aquesta obra de teatre breu.

“Aconseguir el primer premi del jurat i del públic el mateix dia de l’estrena de l’obra i de la companyia és un orgull i una recompensa a l’esforç i a la passió pel teatre”, expliquen.

L’obra es situa en una nit d’estiu, en la que un succés extraordinari fa que dos amics de tota la vida es vegin com mai haurien imaginat. Una història amb la qual el públic, en pocs minuts, riu i s’emociona amb els personatges, i alhora s’emporta a casa una bonica reflexió.

Després d’aquesta estrena tan exitosa la companyia es proposa portar l’obra de gira per diferents poblacions de Catalunya.

Foto. Joan Maria Vidal, acompanyat de Neus Ceballos, amb el guardó. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This