El Nadal a Torredembarra, més de quaranta activitats i moltes novetats

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/12/2023

El Nadal a Torredembarra arriba amb moltes novetats i més de quaranta activitats que conformen una àmplia i variada programació, amb visió inclusiva i saludable. La recuperació del format tradicional del Mercat de Nadal, els tions de Torredembarra, la caseta de Nadal o una cavalcada de Reis amb més participació que clourà amb un espectacle de llums i de colors són les novetats més rellevants.

La programació de Nadal, del 2 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024, és fruit del treball conjunt de diferents departaments de l’Ajuntament, amb la col·laboració d’entitats i empreses. Aquest matí s’ha dut a terme la presentació amb la participació dels regidors de Govern Obert i Comunicació, Joel Ramírez; Festes i Joventut, Xavier Suárez; Turisme i Comerç, Jovita Baltasar, i Esports, Activitat Física i Salut, Berta Castells.

Programa d’activitats

Del 2 al 30 de desembre

Gimcana d’aparadors de Nadal: Busca l’objecte que no toca!

Més informació: www.turismetorredembarra.cat / Organitza: Ajuntament de Torredembarra.

Del 6 de desembre al 7 de gener

Els tions de Torredembarra. Descobreix els 15 tions que es troben en diferents espais de la nostra vila. Podeu conèixer la ubicació exacta de cada tió i la seva història a nadal.torredembarra.cat.

Patrocina: SPAR | Col·labora: 1000 arq / Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Dimecres 6 de desembre

A les 17.30 h, a la pl. del Castell. Inauguració de la Caseta de Nadal i encesa de llums. Acte seguit, inauguració del pessebre a la peixateria (pl. de la Vila / c. Major) .

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Dimecres 6 i divendres 8 de desembre

De 17.30 a 19.30 h, a la pl. del Castell. Tallers infantils de Nadal, decoració de boles de Nadal i postal de Nadal. Activitat gratuïta.

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Dissabte 16 i diumenge 17 de desembre

D’11 a 20 h, des de la pl. de la Vila fins a la pl. del Castell. Mercat de Nadal .

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Dissabte 23 de desembre

De 10 a 14 h, al Casal Municipal. XX Trobada de plaques de cava.

Col·labora: Ajuntament de Torredembarra

De 10 a 15 h, a la pl. de l’Escorxador. “El Nadal Malcasat”. Esmorzar popular, pastorets malcasats, campanades i vermut amb DJ. Més informació a les xarxes socials del Ball de Malcasats.

Organitza: Associació Ball de Malcasats

Diumenge 24 de desembre

A les 12 h, a la pl. Mossèn Joaquim Boronat. Espectacle d’animació i Tió, a càrrec de la cia. Gil Ratataplam.

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Dimarts 26 de desembre

A partir de les 10 h, Bicicletada popular Sant Esteve. Sortida de la pl. Mn Joaquim Boronat. Hi haurà xocolatada per a tots els participants. Arribada a la pl. del Castell. Es premiarà les 3 millors disfresses nadalenques. Apunta’t al Triatló nadalenc d’aquestes festes!

Organitza: Unió Ciclista Torredembarra i Ajuntament de Torredembarra

Dimecres 27, dijous 28 i divendres 29 de desembre

Casal de Nadal, activitats de lleure educatiu per a infants de 3 a 12 anys a la sala Gran del Casal de 17 a 20 h. Inscripcions 10 €. Més informació: 616 021 115.

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Divendres 29 de desembre

A les 21.30 h, a l’església de Sant Pere Apòstol de Torredembarra. Concert Extraordinari de Nadal, a càrrec de l’Agrupació Coral de Matadepera, de la Coral Santa Rosalia i de l’Orquestra de Cambra de Terrassa. Venda d’entrades a www.entrapolis.com Preu: 10 €.

Organitza: Coral Santa Rosalia

Diumenge 31 de desembre

A les 11 h, al Port de Torredembarra. Arribada de l’Home dels Nassos, a bord de la Pepeta. Tot seguit pujarà dalt d’un tàndem pel passeig Marítim fins a la pl. Josep Valls Ivern.

A les 11.45 h, tornarà a pujar dalt del tàndem pel pas soterrat de Baix a Mar, i enfilarà cap a dalt la Torre pels carrers de Pescadors, de Pompeu Fabra, de Pere Badia i pl. Mossèn Joaquim Boronat.

A les 12 h, inici del trajecte a peu fins a la pl. de la Vila

Organitza: Grallers de la Torre i Agrupació de Balls Populars de Torredembarra / Col·labora: Orsapop i Amics de la Vela Llatina de Torredembarra.

A les 17 h, cursa Sant Silvestre Torredembarra. Sortida i arribada a la pl. del Castell. Recorregut 4km. Es premiarà les 3 millors disfresses nadalenques. Més informació: esport@torredembarra.cat.

Organitza: Institut Torredembarra i Ajuntament de Torredembarra

Dilluns 1 de gener

Festa de Cap d’Any, a partir de les 00.30 h de la matinada, al Pavelló Sant Jordi, amb els discjòqueis djYxor i MdMiret. Més informació a les xarxes socials de La Xatarra.

Organitza: La Xatarra Produccions

A les 11.30 h, a la pl. Josep Valls Ibern 1r Bany de l’Any

Escalfament previ i a les 12 h bany. En acabar, xocolata i coca per a tothom!

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Dimarts 2 de gener

A les 17.30 h, a la pl. Josep Valls Ibern. Espectacle amb el Mag Ramon Castells, arribada del Patge Reial a Baix a Mar i recollida de cartes.

Organitza: Associació de Veïns de Sant Joan

Dimecres 3 de gener

De 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h a la pl. Mossèn Joaquim Boronat. Carpa reial i recollida de cartes a càrrec dels Patges Reials.

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

A les 20.30 h, al Pati del Castell. Lliurament de premis als guanyadors de la Gimcana d’Aparadors.

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Dimecres 3 i dijous 4 de gener

Parc de Jocs de Reis de 17 a 20 h al Pavelló Sant Jordi, per a infants de 3 a 12 anys

Dijous 4, de 16 a 17 h, l’hora tranquil·la per a infants amb necessitats específiques i especials.

Inscripcions a pij@torredembarra.cat Entrada 1 €

Organitza: Ajuntament de Torredembarra

Divendres 5 de gener

A les 17.15 h, Arribada de SS. MM. els Reis d’Orient al Port de Torredembarra, seguidament s’iniciarà la Cavalcada pel passeig Marítim fins arribar, a les 18 h, a la pl. Josep Valls Ibern, on es farà el repartiment de regals*. Al port es disposarà d’un espai reservat i acotat per a persones amb diversitat funcional (cal inscripció prèvia, fins al 28 de desembre, a festes@torredembarra.cat).

A les 18.30 h, Arribada de la Comitiva Reial a Clarà i repartiment dels regals, a la plaça de l’Església.

A les 19.30 h, a l’av. Pompeu Fabra. S’iniciarà la Cavalcada fins arribar a la pl. del Castell. Acompanyeu-nos a il·luminar l’arribada de SS. MM. els Reis d’Orient! Acte seguit se’ls farà el lliurament de les claus de la vila, a càrrec de l’alcalde i la Corporació Municipal. Després d’uns breus parlaments es farà el repartiment dels regals.

Foto: Diferents regidors torrencs durant la presentació del programa d’activitats de Nadal. / ANNA F, / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This