Alejandro Fernández visita Torredembarra per reunir-se amb la militància popular

REDACCIÓ – Torredembara, 30/11/2023

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, s’ha reunit aquest dimecres, 29 de novembre, a Torredembarra, amb l’equip de Núria Gómez, qui ha fet balanç dels sis mesos com a regidora de l’Ajuntament i cap de l’oposició.

Fernández ha valorat molt positivament la feina duta a terme per la regidora i la línia d’actuació d’aquesta.  El màxim dirigent dels populars catalans també ha parlat del extens treball que Núria Gómez fa a nivell autonòmic del partit, com a directora de l’Observatori de la Dona del PPC.

El brindis pre-nadalenc va ser per Torredembarra i per Espanya, desitjant un any nou ple de concòrdia i esperança.

Foto: Un moment de la trobada dels populars torrencs. /  CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This