La Fundació Pere Badia rep una subvenció de la Fundació “la Caixa” per a quinze butaques de relax per a la gent gran

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/11/2023

La Fundació “la Caixa” ha atorgat una subvenció de 9.387,91 euros a la Fundació Pere Badia de Torredembarra, entitat orientada a l’atenció a la gent gran en les seves vessants de Residència Assistida i Centre de Dia, per a l’adquisició de 15 butaques de relax amb les quals es preveu poder reduir el nombre de contencions i facilitar el repòs a les persones usuàries dels seus serveis. Aquestes butaques compten amb respatller reclinable i tapisseria de material vinílic escumat, amb característiques ignífugues i resistents als fluids corporals, olis i taques en general.

Divendres passat, 17 de novembre, la Fundació “la Caixa” i la Fundació Pere Badia, representades per Alexis Gómez, delegat de Caixabank, i per Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra i president de la Junta del Patronat de la Fundació Pere Badia, van signar l’acord relatiu a la concessió d’aquesta subvenció.

Les dues entitats es feliciten mútuament pel destí que se li donarà a aquesta subvenció, enfocada a la millora a l’atenció a la gent gran atesa als centres de la Fundació Pere Badia.

Foto: Una imatge de la signatura de l’acord. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This