Torna el 25 de novembre la Festa de l’Arbre a la Torre amb una plantada oberta a la ciutadania

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/11/2023

Torna la celebració de la Festa de l’Arbre a Torredembarra, amb una plantada popular oberta a la ciutadania que es programa per segon any consecutiu després de l’èxit de la primera edició, i les ja tradicionals jornades orientades als alumnes de primer d’ESO dels instituts Torredembarra i Ramon de la Torre.

La regidora de Sostenibilitat, Angie Muñoz, ha explicat que l’Ajuntament de Torredembarra, a través de l’Associació Mediambiental la Sínia, promou novament aquesta festivitat en el marc del programa d’educació ambiental 2023 per augmentar la biodiversitat de Torredembarra a través de la plantada de diferents arbres i arbustos en diverses localitzacions de la vila.

La plantada popular se celebrarà el dissabte 25 de novembre, a les 11 hores, al parc del carrer del Cantàbric, a la urbanització Marítima Nord. Totes aquelles persones que hi vulguin participar s’han d’inscriure prèviament a natura@riugaia.cat

Podeu consultar la localització exacta clicant el següent enllaç (per arribar-hi en transport públic, el bus urbà fa parada a l’escola Antoni Roig – Mercat a les 10.21 h).

Pel que fa als instituts, s’han programat dues jornades. La primera serà el proper dilluns, 27 de novembre, a les 9.30 hores, al voltant de la Rasa, amb els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Torredembarra. El divendres 1 de desembre, a les 9 h, al parc de les Tretze Roses, serà el torn dels alumnes també de 1r d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre.

La celebració de la Festa de l’Arbre s’emmarca en les accions que l’Ajuntament està duent a terme per combatre el canvi climàtic a Torredembarra i l’efecte illa de calor, incrementant l’arbrat urbà.

Foto: Una imatge de la celebració de la Festa de l’Arbre de l’any passat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This