Torredembarra obre  el període d’inscripció per a participar al Carnaval 2024

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/11/2023

Les comparses i carrosses interessades a participar a les rues del Carnaval 2024 que tindran lloc els dies 10 i 11 de febrer ja poden inscriure’s. El termini restarà obert fins al pròxim 22 de desembre. Les inscripcions es poden dur a terme, preferentment, de forma telemàtica, mitjançant instància genèrica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra. En cas de desitjar fer-ho presencialment, caldrà demanar cita prèvia a través d’aquest enllaç.

Lloguer d’un magatzem per construir les carrosses

D’altra banda, el regidor de Festes, Xavier Suárez, ha explicat que enguany s’ha atès la petició de les colles carnavaleres per a la cessió d’un magatzem que els hi permetrà construir les carrosses per al proper Carnaval 2024. Les colles comptaran amb aquest magatzem (que ha llogat l’Ajuntament) durant tres mesos. D’aquesta manera, l’Ajuntament aposta pel Carnaval com a celebració festiva consolidada que compta amb una gran nombre de participants.

Foto: Interior del magatzem cedit a les colles del Carnaval / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This