LA PREGUNTA l Respon Jovita Baltasar, regidora de Turisme i Comerç

Quina resposta ha tingut l’Ajuntament de Torredembarra respecte als nous hipermercats i restaurants de menjar ràpid que es troben a la zona de Clarà?

Comprar al comerç local és sinònim d’exclusivitat, d’atenció personalitzada, de proximitat, de donar vida als carrers del municipi. El comerç local estimula l’economia de les famílies del poble i per tant, el desenvolupament econòmic del municipi. Millora la cohesió i la integració social. En els últims anys hem viscut l’obertura de grans supermercats a Torredembarra, i aquests han sigut una gran font d’ocupació. Veïns i veïnes que haurien d’haver marxat fora del municipi per buscar feina tenen l’oportunitat de poder treballar a Torredembarra, millorant així la seva qualitat de vida.

Torredembarra és un municipi turístic i cada vegada més gran a nivell de població. No només parlem de turisme en temporada d’estiu, sinó cada vegada més al llarg de tot l’any. Sumant les persones que venen a les seves segones residències, o inclús gent dels municipis veïns que venen a comprar a Torredembarra. És per això que també necessitem tenir més oferta comercial.

Si parlem de la restauració, Torredembarra és un municipi ric en gastronomia, tenim una gran varietat de restaurants, i la gran majoria ofereixen productes de qualitat i menjar casolà. A la zona comercial on estan ubicats els grans supermercats a Torredembarra, trobem dos restaurants de menjar ràpid. Aquests dos restaurants han creat ocupació en els últims anys igual que ho han fet la resta de restaurants del nostre municipi, oferint un altre tipus de producte.

El comerç juntament amb els serveis, i la restauració són l’eix central de l’activitat econòmica d’un municipi. És per això que s’ha de cuidar el petit comerç i el restaurant de tota la vida, però també necessitem dels grans supermercats per cobrir totes les demandes de la gent que viu o visita Torredembarra, o el restaurant de menjar ràpid que ens permet oferir un producte més.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This