El 24 de novembre es presenta el llibre de memòries ‘Relats (1926-2021)’ del torrenc Joan Marcè Miracle

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/11/2023

La Biblioteca Mestra Maria Antònia acollirà aquest proper divendres, 24 de novembre, a les 18:00 hores. la presentació del llibre de memòries Relats (1926-2021) de Joan Marcè Miracle. Nascut a Torredembarra, fa molts anys que viu a el Prat de Llobregat, però sempre ha mantingut el vincle amb la capital del Baix Gaià, on encara hi estiueja i és soci del Club Escacs Torredembarra.

Precisament, la presentació anirà a càrrec del president d’aquesta entitat esportiva, Gabriel Comes, i el vocal i director de l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra, Jordi Salvat, que també és director del Torredembarra Actualitat.

Foto: Joan Marcè, autor del llibre, disputant una partida en l’Open Internacional d’Escacs Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This