La plaça de l’Escorxador estrena ‘Totes i tots som únics’, un mural per la tolerància:

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/11/2023

“Totes i tots som únics”. Aquest és el lema del mural que s’ha pintat recentment a la plaça de l’Escorxador de Torredembarra, obra de la il·lustradora Laia Sauret que l’ha executat per encàrrec de la Regidoria d’Acció Social i Igualtats de l’Ajuntament. L’obra, de 112 metres quadrats, s’inaugurarà el pròxim 3 de desembre, a les 12 hores, coincidint amb el vermut musical que organitza cada any la Fundació Onada per commemorar el Dia Internacional de les persones amb Capacitats Diverses.

La regidora d’Acció Social i Igualtats, Marga Rovira, ha explicat que enguany s’ha volgut també fer esment al Dia Internacional per a la Tolerància, que se celebra avui 16 de novembre, i per això el mural reflecteix la realitat tan diversa de la nostra societat: diversitat física, social, cultural, funcional, de gènere, d’ètnia, d’edat, etc. i que és i ha de ser vista com un valor que aporta riquesa a la nostra comunitat. En aquest sentit, la regidora fa una crida a la inclusió de totes les diversitats i assenyala que a Torredembarra totes les persones són benvingudes.

La Laia Sauret es defineix com il·lustradora d’emocions. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i un màster d’escenografia a l’escola TAI de Madrid. L’any 2020 va deixar la feina de professora d’art de secundària per dedicar-se plenament a la il·lustració. El dia de la d’inauguració del mural hi serà present per explicar-ne el procés creatiu.

Foto: Un detall del mural en la plaça torrenca. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This