El 21 de novembre es presenta el llibre ‘La gavina i el rellotge del Port’, escrit per la torrenca Rosalia Ciuró

REDACCIÓ – Tarragona, 16/11/2023

La sala d’actes del Museu del Port de Tarragona acollirà el proper dimarts, 21 de novembre, a les 18:30 hores, la presentació del conte il·lustrat La gavina i el rellotge del Port, escrit per la torrenca Rosalia Ciuró i amb il·lustracions d’Albert Asensio.

Aquest és un projecte que neix des de l’Arxiu del Port de Tarragona amb l’objectiu de donar a conèixer als infants la història del rellotge del Port, del qual aquest any 2023 s’ha celebrat el seu centenari.

El conte pretén fer arribar al públic infantil, en un llenguatge entenedor i fàcil, de la mà de Rosalia Ciuró, la història d’aquest element patrimonial del Port de Tarragona, acompanyada de belles il·lustracions de la mà de l’il·lustrador Albert Asensio.

La protagonista del conte és l’Anna, una jove periodista que busca informació dels cent anys d’història del rellotge del port de Tarragona. La curiositat i la intuïció la portaran a seguir les passes d’una simpàtica gavina, un animaló d’allò més eixerit que la guia fins al barri del Serrallo, just on hi ha la persona que la pot ajudar.

Rosalia Ciuró va guanyar l’any passat el III Premi de narrativa Curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat en categoria infantil per Llençols blancs i enguany ha format part de la quarta edició del premi.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This