5è Mercat d’intercanvi i de segona mà a Torredembarra el 18 de novembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/11/2023

El 5è Mercat d’intercanvi i de segona mà se celebrarà el 18 de novembre, de 10 a 14 hores, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, en el marc de la participació de Torredembarra en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, en què es duen a terme accions de sensibilització per a la prevenció dels residus i la gestió sostenible dels recursos.

Al Mercat s’hi trobaran paradetes i tallers oberts a tothom per aprendre a reciclar i elaborar el propi embolcall sostenible i reutilitzable. Aquesta activitat està contemplada dins del Programa d’Educació Ambiental que realitza la Regidoria de Sostenibilitat i va a càrrec d’Ecologistes en Acció de Tarragona i l’Ebre.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This