Raquel Gámez-Serrano guanya del IV Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/11/2023

La creixellenca Raquel Gámez-Serrano és la guanyadora del IV Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat en categoria adulta. El jurat, format per Marta Magrinyà, Carles Marquès, Joan Antoni Nieves, Raquel Martínez i Rosalia Ciuró, ha valorat que el seu relat Un mar de raons “és rodó, manté la tensió i es resol molt bé, a més de contenir valors humans i la imatge icònica de la destrucció del far, a més d’estar molt ben escrit”.

Raquel Gámez-Serrano va néixer a Barcelona i viu des de fa tres anys a Creixell. Graduada en Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya i en Estudis immobiliaris i de la construcció a la Facultat d’Econòmiques de Barcelona, ha publicat, entre altres llibres, A la seva pell (2016, Llibres del Delicte),, No diguis res (2018, Llibres del Delicte). I Malabèstia (2022, Pagès Editors).  És directora del Creixell. Crims, Festival de novel·la criminal en català, del qual se n’han celebrat dues edicions.

Dos accèssits

El jurat ha decidit concedir dos accèssits. Un és per Rumbo!, del torrenc Ramon Ferré Sánchez, per “l’alt nivell literari i un gran treball lèxic”, mentre que l’altre és per El peix que es mossega la cua, del valencià Blai Carles Villa i Català per “ser un relat original i teatral”. La categoria infantil ha estat declarada deserta, ja que no s’ha presentat cap relat.

El lliurament del premi es farà el proper dijous 23 de novembre al Bar El sabó a les set del vespre. Serà en el transcurs de la celebració del quart aniversari del Torredembarra Actualitat.

Foto: Raquel Gámez-Serrano, guanyadora del premi. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This