Detingut a Torredembarra per un robatori de gasoil a unes grues

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/11/2023

La Policia Local de Torredembarra ha detingut un home, veí del municipi, com a presumpte autor d’un robatori amb força. Els fets ha tingut lloc al voltant de dos quarts de dotze de la nit del 6 de novembre, al carrer de la Fragata, a les Àmfores. Els agents van trobar l’individu agafant gasoli de dues grues aparcades al carrer, amb una garrafa als peus i una mànega a les mans.

Després de detenir-lo, es va comportar agressivament al vehicle policial i va arribar a trencar una de les finestres. El detingut també seria el presumpte autor d’un robatori amb força a una benzinera del municipi el 29 d’octubre passat en què s’hauria emportar diners de les caixes de la zona d’aspiradors i diverses bombones de butà.

El detingut compta amb una quinzena d’antecedents policials per diversos delictes.

Foto: Vehicle policial amb la finestra trencada. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This