El dron de la Policia Local detecta tretze punts de proliferació de mosquits

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/11/2023

Aquests dies continuen les mesures de prevenció per evitar la proliferació dels mosquits a Torredembarra. Més enllà dels tractaments setmanals i les accions especials, ara s’hi ha sumat la intervenció de la Unitat de Vigilància Aèria de la Policia Local, que ha fet volar el dron sobre les urbanitzacions de la Marítima i les Àmfores per detectar possibles focus de desenvolupament de larves.

Aquestes dues zones són les que han concentrat una afectació més alta de mosquits i s’hi han trobat fins a 13 punts en finques privades (piscines, basses i estanys). S’està localitzant els propietaris perquè apliquin els tractaments necessaris per eliminar les larves. Properament, es durà a terme una nova actuació amb el dron a la zona de Clarà.

La regidora de Sostenibilitat, Angie Muñoz, agraeix a la ciutadania la informació rebuda sobre punts de proliferació de larves i mosquits que ha permès fer aquestes actuacions. També anima els veïns i veïnes a informar a través de l’APP MilloremTDB de possibles incidències relacionades amb plagues.

Foto: Imatge d’arxiu del dron de la Policia Local. / ANNA F. – AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This