Torredembarra s’adhereix a un programa per millorar el grau d’ocupabilitat i inserció laboral de les dones

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/11/2023

Les dones de Torredembarra podran participar en un programa per millorar el seu grau d’ocupabilitat i inserció laboral gràcies al conveni de col·laboració signat pel Servei Municipal d’Orientació Laboral, gestionat per la Regidoria d’Acció Social i Igualtats de Torredembarra, amb la Fundació Privada Surt Fundació de Dones dins del programa d’inserció laboral Dones RIU per al període 2023-2024.

En què consisteix?

Les usuàries del programa rebran una orientació personalitzada, prospecció laboral per afavorir la inserció, un taller de millora de competències digitals i un itinerari a escollir entre els tres àmbits següents: economia verda, economia digital o itinerari general.

Inscripcions

Les dones interessades han de contactar amb el Servei d’Orientació Laboral enviant un correu a orientaciolaboral@torredembarra.cat

Han de ser dones majors de 16 anys i estar desocupades (inscrites al SOC com a DONO).

La Fundació Privada Surt Fundació de Dones porta 30 anys treballant amb dones i per a dones per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i erradicar les discriminacions per raó de sexe. Aquest any se li ha atorgat realitzar el desenvolupament del Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà (RIU) a la demarcació de Tarragona.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

Foto: L’ajuntament de Torredembarra fomenta l’ocupació de les dones. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This