El meteoròleg torrenc Santi Segalà rep la Medalla d’honor de la Generalitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/10/2023

El cap de l’Àrea de Predicció del Servei Meteorològic de Catalunya, el torrenc Santi Segalà, ha estat distingit amb la Medalla d’honor en categoria d’argent de la Generalitat de Catalunya. El meteoròleg ha rebut el guardó de mans del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, a proposta de la directora general de Protecciö Civil.

Segalà ha estat reconegut pel seu treball al Servei Meteorològic de Catalunya des de l’any 1998 en la detecció i previsió de fenòmens meteorològics que puguin desencadenar situacions de risc i emergències en col·laboració amb la Direcció General de Protecció Civil.

Foto: Santi Segalà rebent el reconeixement de la mà del conseller Elena. / TWITTER

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This