Alternativa mobilitza una vuitantena de persones contra la pujada d’impostos i el 5 de novembre hi haurà una nova manifestació

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/10/2023

Una vuitantena de persones s’han concentrat aquest dilluns, 30 d’octubre a la plaça del Castell, convocats per Alternativa Torredembarra per protestar contra “la pujada abusiva d’impostos i taxes” aprovada el passat 26 d’octubre pel govern municipal i “exigir dimissions”.  A més, la formació municipalista liderada per Carles Fuxet també ha iniciat una recollida de signatures “per tal d’evitar que aquest fet es torni a repetir a l’hora que demana la dimissió del responsable polític”.

Aquesta és la primera protesta de la setmana contra l’augment de la pressió impositiva a Torredembarra perquè el diumenge, 5 de novembre, a les 12:00 hores, també a la plaça del Castell, hi ha convocada una nova manifestació per un nou col·lectiu, Torrencs empipats amb el lema “Tan sols el poble salva el poble”.

Recordem que l’executiu local format per ERC, el PSC i Junts ha aprovat una modificació de les ordenances fiscals que augmenta un 17% l’IBI, un 27% la taxa de recollida de la brossa a la ciutadania i un 100% als comerços.

Foto: Una imatge de la concentració convocada per Alternativa Torredembarra. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This