Sessions formatives de la Policia Local sobre educació viària i xarxes socials als instituts

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/10/2023 

Amb l’inici del nou curs escolar, la Policia Local de Torredembarra torna a col·laborar amb els centres educatius del municipi per oferir classes d’educació viària i altres formacions relacionades amb l’ús segur de les xarxes socials, l’assetjament, etc.

D’aquesta manera, durant els mesos d’octubre i novembre, s’ofereixen diferents classes als instituts de secundària del municipi segons els nivells:

1r ESO: Internet segura i vehicles de mobilitat personal.

2n ESO: Xarxes Socials i vehicles de mobilitat personal.

3rESO: Assetjament i vehicles de mobilitat personal.

4tESO: Ciberassetjament i vehicles de mobilitat personal.

1r BAT: Alcohol i drogues a la conducció i vehicles de mobilitat personal, amb material del Servei Català de Trànsit).

2n BAT: Alcohol i drogues a la conducció i vehicles de mobilitat personal, amb material del Servei Català de Trànsit).

El material que cedeix temporalment el Servei Català de Trànsit a la Policia Local són ulleres especials per simular la distorsió de la realitat en situacions de conducció sota els efectes de l’alcohol o el consum de cànnabis. També han aportat unes regletes d’alcoholèmia que permeten fer un càlcul aproximat del nivell d’alcohol en sang en funció de les característiques de la persona (sexe i pes).

D’altra banda, els alumnes de 1r i 2n de BAT de Tecnologia de l ‘IES Ramon de la Torre rebran una xerrada sobre drons (tipus, normativa i exhibició del dron de la Policia Local). I finalment, com cada any, a l’inici del curs lectiu, també es duran a terme els simulacres d’evacuació en cas d’emergència a les llars, als centres de primària i als centres de secundària.

Foto: Una de les sessions de formació en un dels centres educatius torrencs. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This