Alternativa Torredembarra convoca una concentració i comença una recollida de signatures contra la pujada d’impostos

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/10/

 

Alternativa Torredembarra ha engegat dues accions contra la pujada d’impostos aprovada pel govern integrat per ERC, PSC i Junts en el ple municipal del dijous passat, 26 d’octubre. Per una banda, ha convocat una concentració el proper dilluns, 30 d’octubre, a les 18:00 hores, al la plaça del Castell, davant del que considera una “pujada abusiva d’impostos i taxes i exigir dimissions”.

La formació municipalista liderada per Carles Fuxet també inicia una recollida de signatures “per tal d’evitar que aquest fet es torni a repetir a l’hora que demana la dimissió del responsable polític”. “Ni oblidem, ni perdonem”, conclouen.

Foto: Un moment del ple amb Carles Fuxet en primer pla. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This