L’Ajuntament de Torredembarra millora la seguretat del Centre de Processament de Dades

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/10/2023

L’Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme recentment l’adequació del Centre de Processament de Dades als nivells de seguretat requerits per la legislació actual. Les obres realitzades han comportat una inversió de 9.326,73 euros (IVA inclòs) per a la qual s’ha comptat amb una subvenció de 2.354,42 euros atorgada per la Diputació de Tarragona (en la línia per a la digitalització, transformació i millora de la seguretat dels municipis, anualitat 2022, Tipus C – Actuació: Adequació de l’accés al CPD).

El Centre de Processament de Dades de l’Ajuntament és la sala on s’hi troben ubicats els components i infraestructures informàtiques més crítics/sensibles, aquells que emmagatzemen tota l’activitat generada per l’Ajuntament. Degut a la quantitat i sensibilitat d’informació que alberguen, aquests equips han d’estar potencialment protegits de qualsevol tipus d’agressió, ja sigui interna (seguretat informàtica), com externa (meteorologia, vandalisme, sabotatge, etc.).

Per tal de dotar l’espai de la seguretat requerida, amb la subvenció de la Diputació, s’ha contribuït a sufragar les actuacions següents: Adequació de les portes d’accés, instal·lació de dos sistemes d’accés biomètric mitjançant empremta dactilar, i implementació d’un circuit tancat de càmeres de vigilància.

Foto: El Centre de Processament de Dades de l’Ajuntament és la sala on s’hi troben ubicats els components i infraestructures informàtiques més crítics/sensibles,  / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This