El Cementiri Municipal amplia l’horari per Tots Sants i hi haurà un servei gratuït de bus llançadora

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/10/2023

Amb motiu de la propera festivitat de Tots Sants, entre el 23 d’octubre i el 2 de novembre, l’horari d’obertura del Cementiri Municipal de Torredembarra serà tots els dies, de 9 a 18 hores. Com a novetat destacada, la Regidoria de Serveis facilitarà un servei gratuït de bus llançadora per als desplaçaments entre la parada del passeig. Miramar i el cementiri els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, en horari ininterromput de 9 a 18 hores.

En aquest sentit, el regidor de Serveis, Vale Pino, ha explicat que aquest servei de bus llançadora servirà com a prova pilot per estudiar la seva implementació en un futur, per unir el passeig Miramar on tenen parada diferents línies d’autobús i altres punts del municipi.

A més, el dia 1 de novembre, a les 11 hores, tindrà lloc el concert “Recital pel record”, organitzat per Mémora amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra. L’assistència és lliure i gratuïta.

D’altra banda, cal recordar que des del 2020, el Cementiri Municipal de Torredembarra com amb l’Espai Empremtes, que pretén visibilitzar el dol perinatal i donar suport a les famílies que han patit la mort de fills i filles abans de néixer, o poc després, i necessiten un lloc de record i reflexió.

Foto: Imatge d’arxiu del cementiri torrenc. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This