Rafael Aguilera, de la pastisseria Cal Jan, un dels autora del segon millor panettone de xocolata del món

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/10/2023

La pastisseria Cal Jan de Torredembarra ha sumat un nou reconeixement a través de seu mestre pastisser Rafel Aguilera. El torrenc va participar el darrer cap de setmana  en el Campionat del món de Panettone celebrat a Milà com a membre de l’equip de la delegació espanyola, junt amb els pastissers barcelonins Ton Cortés, Daniel Jordà i Miquel Saborit, l’alacantí José Manuel Marcos i el sevillà Alfonso Quintero.

Tots ells han elaborat el que s’ha convertit en el segon millor panettone de xocolata del món mentre que la versió clàssica d’aquest dolç típic italià que han elaborat els sis pastissers, ha estat designat com el tercer millor del món. Per altra banda, l’equip de Rafel Aguilera també ha obtingut un guardó pel millor dossier de presentació, el millor bufet de presentació i el millor treball en equip.

La delegació espanyola s’ha enfrontat set seleccions en una competició que s’ha desenvolupat  entre Verona i Milà. Pel que fa a les seleccions que han acompanyat el combinat estatal al podi, destaca Itàlia, com a primera en totes les grans categories a competició, com eren xocolata, clàssic i innovació. Mentre que el Japó i Argentina també han pujat al podi en diferents categories junt amb l’Estat espanyol.

Rafael Aguilera ja va aconseguir l’any 2021 el premi al millor panettone de xocolata al Concurs de Millor Panettone Artesà de l’estat. Aquest reconeixement li va servir per obtenir el bitllet per participar en el mundial de l’any següent de manera individual.

Foto: Rafel Aguilera, el segon per la dreta, junt amb la resta del combinat estatal. / CAL JAN

Hemeroteca

Tweets recents

https://twitter.com/tdbactualitat

Share This